Nettstaden vår, spinae.no, nyttar informasjonskapslar. Ved å bruke nettstaden og godta desse retningslinjene, samtykkjer du i at vi brukar informasjonskapslar i tråd med desse retningslinjene.

Informasjonskapslar er filer som vert sendt frå webservere til nettlesarar, og som deretter vert lagra på din enhet. Desse filene vert deretter sendt attende til webserveren kvar gong nettlesaren din ber om ei nettside. På denne måten kan webserveren identifisere din nettlesar, og hente attende data lagra i informasjonskapslane på din enhet.

Det finnes to hovedtypar informasjonskapslar: Øktinformasjonskapsler og faste informasjonskapsler:

Øktinformasjonskapslar vert sletta med ein gong du lukkar nettlesaren. Faste informasjonskapslar forblir på datamaskinen til dei vert sletta, eller til dei når utløpsdatoen sin.

Informasjonskapslane på denne nettstaden vert nytta til følgjande formål:

  • Innsamle data om besøkjande på nettstaden via Google Analytics-verktøyet

Informasjonskapsler fra Google

Fiskars bruker Google Analytics til å analysere bruken av dette nettstedet. Google Analytics genererer statistikk og annen informasjon om nettstedbruken ved hjelp av informasjonskapsler, som er lagret på brukernes datamaskiner. Informasjonen som genereres som er knyttet til nettstedet vårt, brukes til å lage rapporter om bruken av nettstedet. Kort sagt er dette oppgavene som utføres av Googles informasjonskapsler:

Fastslå hvilket domene som skal måles
Skille ut unike brukere
Huske antall tidligere besøk og tidspunktet for disse
Huske trafikkildeinformasjon
Fastslå starten og slutten på en økt
Huske verdien av egendefinerte variabler på besøksnivå.
Google vil lagre og bruke denne informasjonen i 30 minutter til to år, avhengig av type informasjonskapsel. Googles retningslinjer for personvern er tilgjengelige på: http://www.google.com/privacypolicy.html

Avvise informasjonskapsler

De fleste nettlesere lar deg avvise bruken av informasjonskapsler.

I Internet Explorer kan du avvise alle informasjonskapsler ved å klikke på «Verktøy», «Alternativer for Internett», «Personvern» og velge «Blokker alle informasjonskapsler» ved å bruke glidebryteren.
I Firefox kan du justere innstillingene for informasjonskapsler ved å klikke på «Verktøy», «Alternativer» og «Personvern».
I Safari kan du justere innstillingene for informasjonskapsler ved å klikke på «Innstillinger» og «Personvern».
I Chrome kan du justere innstillingene for informasjonskapsler ved å klikke på «Innstillinger» og «Personvern”.
Blokkering av informasjonskapsler vil ha en negativ effekt på anvendeligheten til enkelte nettsteder.

Mer informasjon

Hvis du vil vite mer om Fiskars’ retningslinjer for personvern og typen informasjon vi lagrer, eller hvis du vil at vi skal slette all informasjon vi har om deg, kan du kontakte oss her.